Ledige stillingar

Søk på ein utlyst stilling eller send oss ein open søknad.

Har du lyst å jobbe saman med oss?

AiR har landets leiande fagmiljø innan arbeidsretta rehabilitering. I klinikkane jobbar me i tverrfaglege team som består av arbeidskonsulent, lege, psykolog eller samtaleterapeut, fysioterapeut og idrettspedagog. 

Kanskje er det det sterke fagmiljøet og den tverrfaglege tilnærminga som fristar? Eller kanskje er det rett og slett lysten på å jobbe høgt til fjells i Rauland eller sentralt i Oslo, med noko som betyr noko for andre menneske? 

På senteret vårt i Rauland er det gode treningsfasilitetar, og me formidlar gjerne bustadar i mange ulike variantar.

Les meir om kva Rauland og Vinje kan by på her.

AiR Oslo har ledig stilling for legespesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering.

Oslo-avdelinga opna januar 2023 med eit dagtilbod innan ARR. Dette er ei spennande og framtidsretta avdeling der me kombinerer fysiske undervisningsøkter med digitale økter og -verktøy.

Klikk her for å lese meir om stillinga.

Du søkjer på stillinga i skjemaet nedanfor. Søknadsfrist: 15. august 2024.

Fysioterapeut, 100 % engasjement fram til 31.12.2025

Klikk her for å lese meir om stillinga.


Du søkjer på stillinga i skjemaet nedanfor. Søknadsfrist: 4. august 2024.

Du kan og sende open søknad

Me er alltid på jakt etter flinke folk til laget vårt. Send oss gjerne ein open søknad eller ta kontakt på anna vis sjølv om det ikkje er utlyst ledige stillingar. (Dersom du har problem med opplasting av filer kan det vera lurt å bytte til ein annan nettlesar.) Her er kontaktinformasjon til sentrale personar. 

Søknadsskjema

Ynskjer du LIS-3 praksis?

AiR kan tilby praksis for legar som er tilsette som kommunelegar. Slik praksis er det som tidlegare vart omtala som “sykehusåret”. Me har ei fin legegruppe, kanskje du vil vera ein del av den i ein periode?

Sjå her for meir informasjon om LIS3

Ledige stillingar:

 


Kokk 100%

Det er lenge sidan sist me tilsette kokk, men no har me fast 100% stilling ledig. Dersom ynskeleg kan redusert stilling også avtalast.

Du vert del av eit flott team med mykje kompetanse, humor og arbeidsglede 🙂

Klikk her for å lesa meir om stillinga.

Du søkjer på stillinga i skjemaet nedanfor. Søknadsfrist: 16. april 2024.

Psykolog / samtaleterapeut 50 – 100%

Eit års engasjement med moglegheit for forlenging. Aktuell stilling for psykolog eller sjukepleiar med spesialutdanning.

Klikk her for å lese meir om stillinga.

Du søkjer på stillinga i skjemaet nedanfor. Søknadsfrist: 14. april 2024.

Kontaktpersonar:

AiR Rauland og Oslo

Kontaktperson

Guri Sogn-Larssen

E-post

guri.sogn-larssen@air.no

Tlf

414 33 433

AiR kjøken, resepsjon og vaktmeistertenester

AiR har ei viktig legestilling ledig 

AiR søker primært etter spesialist innan fysikalsk medisin og rehabilitering, men søkjarar med spesialitet/ klinisk erfaring innan allmenn-, arbeids- eller samfunnsmedisin er og aktuelle. Det kan og vera aktuelt for legar som ynskjer å ta spesialisering innan allmennmedisin.
Senteret har ei solid legegruppe, kanskje du kan vera del av den?

Klikk her for å lese meir om stillinga.

Du søkjer på stillinga i skjemaet nedanfor.
Kontaktperson
Jon Hovda
E-post
jon.hovda@air.no
Tlf
350 62 800

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://rehabilitering.no 

Kommentarer 

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din. 

Informasjonskapsler 

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år. Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder 

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet. 

Hvem vi deler dine opplysninger med 

Om du ber om at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord. 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg 

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg 

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.